lauantai 30. lokakuuta 2010

Vallankahvaan

Olen tässä lukenut jonkin matkaa Jouhkin uutukaista. On pakko myöntää, että olen osassa asioista samaa mieltä. Lähinnä siitä, että suurin tuloerojen kasvu tapahtuu koulutetun ja työssä käyvän väen sekä pääoma- ja korkotuloilla  elävien välillä, siis tällä tarkoitan yritysten toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä yms tuloeroa suhteessa korko- ja pääomatuloilla eläviin. Ero ei ole kasvanut palkansaajien välillä suureksi, ei edes suhde palkansaajien ja eri tukimuodoilla elävien välillä ole kasvanut näin suureksi. Jo 3300€ / kk kuukaudessa tienaava maksaa tuloveroa enemmän kuin mitä on pääomaveroprosentti.

Olen samaa mieltä myös siinä, että SDP on unohtanut juuri tuon ryhmän, nuori Demariväki puhuu asiasta, mutta vanhojen partojen toimesta toimitaan eri tavalla. Näitä asiota on myös kirjattu tavoitteisiin, mutta toteutuvatko ne ennekuin nuoret ottavat vallan puolueessa sen kaikilla tasoilla?

Siis nimenomaan ottavat, näin sanoi myös pitkän linjan toverimme Jukka Mikkola :" Ei nuorille valtaa anneta, heidän kuulu se ottaa".

Syksy on osastojen syyskokousten aikaa, eli alkakaamme sieltä mistä kuuluu.
Tyvestä puuhun kiivetään. Nyt meidän pitää rohkeasti ottaa niitä johtokuntapaikkoja osastoissa ja alkaa myös sillä tasolla nuorentaa puolueen toimintaa. Julkisivu on jo nuorennettu Jutan ja Mikaelin avulla.

Hyviä syyskokouksia ja henkilövalintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti